-->
22 Ekim 2016 Cumartesi

Faydasiz Blog

Bilgisini bloga dökmek isteyip benzersiz bir şablon arayan blogger kullanıcıları için Faydasız Blog Tasarımı'nı sizlere sunuyorum.Bu tema kişisel blog olarak kullanılabilmesinin yanı sıra blogger hakkında makale yazmak isteyenler için de uygun bir şablondur.

ADSENSE YERLEŞİMİ

Bu şablonun en güzel yanlarından birisi de adsenseye tam uyumlu olmasıdır. Reklamlarınızı 728x90, 336x280, 300x250 boyutlarında ekleyebilir ve bol kazanç elde edebilirsiniz. Ayrıca reklam yerleşimlerin konumu, blogunuza şık bir görüntü verecektir.

RESPONSIVE TASARIM

Faydasız Blog tasarımı tüm cihazlar ile uyumludur. Masaüstü, laptop, tablet ve mobil telefonlarda bu tasarımın tam uyumlu olarak çalıştığını göreceksiniz.

SOSYAL MENÜ ZENGİNLİĞİ

Bu tasarımın en büyük özelliklerinden biriside sosyal menülerdir. Tasarımın alt, yan ve paylaşılan yazının altında olmak üzere 3 ayrı paylaşım menüsü bulunmaktadır. Bu sayede yazılarınızın sosyal medyada daha çok paylaşımını sağlayarak, yazılarınızın googleda en üst sıralara çıkmasını kolaylaştırabilirsiniz.

Bu tasarıma ulaşabilmek istiyorsanız turgayozdemir@icloud.com adresine mail atmanız yeterlidir.

icon facebook

icon facebook

Adres: Türkiye, TP: İstanbul
FB: -

Email: faydasizblog@gmail.com
faydasizblog@gmail.com
Website: Việt 4.8 933336868

Faydasız Blog Teması

By Yayınlandı: Bilgisini bloga dökmek isteyip benzersiz bir şablon arayan blogger kullanıcıları için Faydasız Blog Tasarımı'nı sizlere sunuyorum.Bu ... 5 stars based on 12.767 görüntülenme
Faydasız Blog Teması
Rated 4.5/5 based on 7877 votes
Google Inc : Faydasız Blog Teması Bilgisini bloga dökmek isteyip benzersiz bir şablon arayan blogger kullanıcıları için Faydasız Blog Tasarımı'nı sizlere sunuyorum.Bu ... Rating : 4.5
 
Copyright © | 2015 Tüm Hakları Saklıdır

Faydasız Blog