-->
2 Mayıs 2015 Cumartesi

Faydasiz Blog
Sosyal medya, Web 2.0'ın kullanıcı hizmetine sunulmasıyla birlikte, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşılmasını sağlayan medya sistemidir. Ayrıca sosyal medya; kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımların bütünüdür.

Sosyal ağlar, insanların birbiriyle içerik ve bilgi paylaşmasını sağlayan internet siteleri ve uygulamalar sayesinde, herkes aradığı, ilgilendiği içeriklere ulaşabilmektedir. Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı), paylaşımın, tartışmanın esas olduğu bir insanî iletişim şeklidir. Sosyal medya platformlarında insanlarla buluşur ve iletişimde bulunursunuz.


Teknoloji, telekomünikasyon, sosyal iletişimin kelimeler, görseller, ses dosyaları yolu ile sağlandığı bir yapıya sahiptir. İnsanlar hikâyelerini ve tecrübelerini bu bağlamda paylaştığı bir çerçeveye de sahiptir. Sosyal medya aynı zamanda "Kullanıcıların Ürettiği İçerik" ve "Müşterilerin Ürettiği Medya" kavramlarını da ortaya çıkarmış, bu yapısıyla da ticari plandaki anlamını kazanmıştır.

Sizlerde sitenize sosyal menü kodunu ekleyerek sosyal medya hesaplarından takipçilerinizi arttırabilir, paylaştığınız makaleleri kullanıcılarınıza kolaylıkla ulaştırarak trafiğinizi arttırabilirsiniz.

Kodun önizlemesini görmek için tıklayın

Kendi hesaplarımı nasıl eklerim ve dilediğim gibi genişletebilir miyim?

<div class='metro-social'> diye başlayan kodun hemen altında bulunan sosyal medya linklerindeki koyu renkte belirttiğim faydasizblog yazılarını silip kendi sosyal medya hesaplarınıza ait kullanıcı adlarını eklemeniz yeterli olacaktır. 

Ayrıca kodun genişliği azaltmak ya da arttırmak istiyorsanız .metro-social{width:285px} kodunda yazan 285 i dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. 

http://www.facebook.com/faydasizblog
http://twitter.com/faydasizblog
https://plus.google.com/+faydasizblog
http://pinterest.com/faydasizblog
https://www.linkedin.com/in/faydasizblog
href=http://www.youtube.com/faydasizblog
http://feeds.feedburner.com/faydaszblog

Sitenize eklenecek kod:

Bu yazı hakkında görüşlerinizi yorum yaparak belirtebilirsiniz.

icon facebook

icon facebook

Adres: Türkiye, TP: İstanbul
FB: -

Email: faydasizblog@gmail.com
faydasizblog@gmail.com
Website: Việt 4.8 933336868

Sitene Sosyal Medyada Takip Et Kodu

By Yayınlandı: Sosyal medya, Web 2.0'ın kullanıcı hizmetine sunulmasıyla birlikte, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi payl... 5 stars based on 12.767 görüntülenme
Sitene Sosyal Medyada Takip Et Kodu
Rated 4.5/5 based on 7877 votes
Google Inc : Sitene Sosyal Medyada Takip Et Kodu Sosyal medya, Web 2.0'ın kullanıcı hizmetine sunulmasıyla birlikte, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi payl... Rating : 4.5
 
Copyright © | 2015 Tüm Hakları Saklıdır

Faydasız Blog