-->
12 Nisan 2015 Pazar

Faydasiz Blog
Site ve blogların olmazsa olmazıdır arama kutuları. Ziyaretçilerinizin rahatça bloğunuzda gezinebilmesi, aradıklarını rahatça bulabilmesi gerekir. Ziyaretçilerin bir çoğu tasarımı sade olan bloglarda gezinmeyi tercih ediyor. Şimdi sizlere bu sade ve benzersiz arama kutusunu paylaşacağım.



Arama Kutusu nasıl olmalı?

Seçeceğiniz arama kutusu bloğunuzun rengine uygun olmalıdır. Bloğu rengarenk ya da koyu renkli bloğa sahip olanların bu kodu bloglarına eklemesini tavsiye etmiyoruz. Çünkü birbirinden farklı renkteki kodlar sitenin görünümünü bozar ve ziyaretçilerin ilgisini çekmez.



Bloğunuza Eklenecek Kod:


Kod içindeki http://faydasizblog.blogspot.com/ linkini silip yerine size ait bloğun linkini eklemeniz yeterli olacaktır. Kod bloğunuzun her yerinde çalışacaktır.

Tebrikler! Artık bloğunun arama motoru oldu. Sitende nasıl çalıştığını yorum yaparak bizimle paylaşabilirsin!


icon facebook

icon facebook

Adres: Türkiye, TP: İstanbul
FB: -

Email: faydasizblog@gmail.com
faydasizblog@gmail.com
Website: Việt 4.8 933336868

Sitene Site İçi Arama Kutusu Ekle

By Yayınlandı: Site ve blogların olmazsa olmazıdır arama kutuları. Ziyaretçilerinizin rahatça bloğunuzda gezinebilmesi, aradıklarını rahatça bulabilmesi ge... 5 stars based on 12.767 görüntülenme
Sitene Site İçi Arama Kutusu Ekle
Rated 4.5/5 based on 7877 votes
Google Inc : Sitene Site İçi Arama Kutusu Ekle Site ve blogların olmazsa olmazıdır arama kutuları. Ziyaretçilerinizin rahatça bloğunuzda gezinebilmesi, aradıklarını rahatça bulabilmesi ge... Rating : 4.5
 
Copyright © | 2015 Tüm Hakları Saklıdır

Faydasız Blog