-->
7 Temmuz 2015 Salı

Faydasiz Blog
Çocukların hayatta mutlu ve başarılı olmaları için sorumluluk duygusunu kazanmaları çok önemlidir. Sorumluluk duygusunun gelişimini kas gelişimi gibi düşünelim.

 Kollarımızı güçlendirmek istiyorsak bir kiloluk ağırlıkla çalışmaya başlarız. Bir süre sonra iki kiloya çıkarız. Kollarımız güçlendikçe çalıştığımız ağırlığı yükseltmeye devam ederiz.

Bu bir süreçtir. Ama bizim çocuklarımıza yaptığımız şu: Onlara yarım kilo bile taşıtmıyoruz ama bir gün geliyor ve yüz kiloyu kaldırmalarını bekliyoruz.


O zaman hem biz hemde yavrularımız üzülüyor. Artık büyüdün, ayaklarının üzerinde durman lazım diyoruz ama onu hayata hazırlamamışız.

Belki en güzel okulları bitirmesini sağlamışız en iyi dershanelere göndermişiz, ama hayat bundan ibaret değil. İnsan ilişkilerini biliyor mu, selamlaşmayı, saygıyı, hal hatır sormayı, gönül almayı... Pazarlık yapmayı, domatesin iyisini, balığın tazesini almayı, oturmayı kalkmayı... Böyle basit ama önemli konularla çocuklarımıza sorumluluk duygusunu kazandırabiliriz.


icon facebook

icon facebook

Adres: Türkiye, TP: İstanbul
FB: -

Email: faydasizblog@gmail.com
faydasizblog@gmail.com
Website: Việt 4.8 933336868

Çocukta Sorumluluk Duygusunun Geliştirilmesi

By Yayınlandı: Çocukların hayatta mutlu ve başarılı olmaları için sorumluluk duygusunu kazanmaları çok önemlidir. Sorumluluk duygusunun gelişimini kas ge... 5 stars based on 12.767 görüntülenme
Çocukta Sorumluluk Duygusunun Geliştirilmesi
Rated 4.5/5 based on 7877 votes
Google Inc : Çocukta Sorumluluk Duygusunun Geliştirilmesi Çocukların hayatta mutlu ve başarılı olmaları için sorumluluk duygusunu kazanmaları çok önemlidir. Sorumluluk duygusunun gelişimini kas ge... Rating : 4.5
 
Copyright © | 2015 Tüm Hakları Saklıdır

Faydasız Blog