-->
12 Nisan 2015 Pazar

Faydasiz Blog
Son yıllarda blogculuk ve blog yazarlığı oldukça gelişim gösterdi. Özellikle blogger, wordpress gibi blog sunucularının kullanıcılarına ücretsiz sunmasıyla birlikte hemen hemen herkes blog sahibi olmaya başladı. Blog yazarlarının kendi ilgi alanlarıyla ilgili bloglar açmasıyla bir çok kategoride bloglar oluşmaya başladı. Artık kendi kabına sığmayan blog yazarları blog sitelerine yeni tasarımlar aramaya başladı. 


2012 yılının başlarında  dünyanın bir çok ülkesinde yeni ve genç tasarımcılar blogger ve wordpress gibi sunuculara şablonlar tasarlamaya başladılar. Gün geçtikçe şık tasarımlar ortaya çıktıkça blog yazarlığı inanılmaz seviyede arttı ve ortaya bir çok tasarım sitesi ortaya çıktı. 

Peki kullanıcılarına kaliteli tasarım sunan siteler hangileridir? Şimdi ilginizi çekecek bu siteleri sizlerle paylaşacağım.


OZ Blogger Templates alan adındaki bu sitenin sahibi üniversite öğrencisi bir Türk'tür. Fakat tasarımları dünya çapında sunmak için sitesinin dilini ingilizce olarak tercih etmiştir. Henüz yeni bir site olmasına rağmen Alexa sıralamasında dünyada 2 milyon Yunanistan'da 23,633 gibi oldukça iyi bir sıralamaya girmiştir. 


Sora Templates alan adıyla tasarım sunan bi site dünyanın en önde gelen blogger şablonları sunan sitelerden biridir. Yalnızca kendi tasarımlarını yayınlayan bu site ücretsiz indirme tercihi sunuyor. Ayrıca tasarımın full versiyonunu da almak mümkün.


My Blogger Themes, Sora templates ile kardeş sitedir. Hemen Hemen aynı tasarımları sırasıyla benzerdir.

icon facebook

icon facebook

Adres: Türkiye, TP: İstanbul
FB: -

Email: faydasizblog@gmail.com
faydasizblog@gmail.com
Website: Việt 4.8 933336868

En iyi Blogger Temaları Sunan Siteler?

By Yayınlandı: Son yıllarda blogculuk ve blog yazarlığı oldukça gelişim gösterdi. Özellikle blogger, wordpress gibi blog sunucularının kullanıcılarına ücre... 5 stars based on 12.767 görüntülenme
En iyi Blogger Temaları Sunan Siteler?
Rated 4.5/5 based on 7877 votes
Google Inc : En iyi Blogger Temaları Sunan Siteler? Son yıllarda blogculuk ve blog yazarlığı oldukça gelişim gösterdi. Özellikle blogger, wordpress gibi blog sunucularının kullanıcılarına ücre... Rating : 4.5
Bu ilk yazıdır
 
Copyright © | 2015 Tüm Hakları Saklıdır

Faydasız Blog